newsletter popup

Subscribe to our mailing list

9.2.09

Weekday Copenhagen


I've hear rumors that the 5preview for Weekday T-shirts are sold out in some of the shops. Here are some pictures I found from the Weekday shop in Copenhagen. people also start selling them online...to avoid all these problems just send me an e-mail and I send you the catalogue with all of 5previews NEW STYLES avaliable to buy online...


"Jeg er bare helt vild med disse t-shirts fra 5preview. Jeg købte en forleden i weekday (se indlæg længere nede). Nu er jeg sådan set også bare blevet helt vildt forelsket i ALLE de andre også, og jeg er simpelthen nødt til at have fingrene i dem. Til sommer har jeg nemlig ikke planlagt at gå i andet end en t-shirt fra 5preview og Sam edelman boots, og så ellers bare ben i sommervarmen. Ja ja, og så måske et par udskiftelige sko når 15,5 cm bliver for højt og ømt:) Men så kan jeg jo også trøste mig selv med at de er billige, jeg gav 250 kr for min. Jeg ved at et par stykker af dem er kommet i weekday butikkerne, men resten ved jeg endnu ikke med, måske de kommer på en netshop?"

Mi Confesion
5PREVIEW SS17 Collection DRESSES 5PREVIEW Jackets 5PREVIEW AW1718 MOST WANTED 5PREVIEW AW1718 Collection Jumpsuits